UNF Matematik Camp takker af for denne gang

Den netop afsluttede UNF Matematik Camp har modtaget støtte fra DMF til en festmiddag af poke bowls til alle deltagere. De kvitterer med et blog-indlæg krydret med fine billeder.

UNF Matematik Camp 2023 er nu ovre. Den sidste deltager forlod UNF Matematik Camp 2023 fredag d. 28. juli omkring klokken 15, og vi frivillige blev færdige med at rydde op på DTU søndag d. 30. juli. Vi har nu haft en lille uge til at slappe af, og derfor er det blevet tid til at se tilbage på campen.

Mandag d. 17. juli mødte arrangører fra hele landet op på DTU for at forberede dette års Matematik Camp.

Deltagerne ankom d. 20. juli, og så var der ellers travlt med at få alle på plads. Den første dag bød nemlig på et tætpakket, socialt program, så deltagerne kunne blive rystet sammen.

Den 21. juli fik deltagerne en faglig introduktion, hvor de lærte om nødvendige matematiske færdigheder, bl.a. bevisførelse og funktionsteori. Vi havde også besøg af TV2, som lavede et indslag omkring UNF ScienceCamps, der endte med at få næsten 2 minutter i TV2 Nyhederne. Det er vi meget stolte af.

I løbet af ugen har deltagerne modtaget over 24 timers undervisning i forskellige emner og deltaget i utallige, sociale aktiviteter.

Under campen fik vi bl.a. besøg af to gæsteforelæsere, Sune Precht Reeh og Freja Elbro. De holdt foredrag om nogle interessante emner, der rækker ud over det faglige program på campen. Nedenfor ses et billede fra Sunes gæsteforelæsning.

Vi havde også en masse sociale indslag, hvor deltagerne kunne lære hinanden og arrangørerne at kende. Her er et par stemningsbilleder.

Den sidste aften, torsdag d. 27 juli, afsluttede vi campen med et brag. Vi afholdte nemlig festmiddag for arrangører og deltagere, som i år var sponsoreret af Dansk Matematisk Forening. Derfor havde vi mulighed for at servere poke bowls til alle. Derefter bød aftenen på fest med masser af fællesdans, UNF-traditioner og hygge. Deltagerne tog hjem d. 28. juli.

Vi brugte d. 29. juli og d. 30. juli på at rydde op, og nu kan vi endelig slappe af efter 2 intense, men utroligt fede uger med masser af matematik og hygge. Vi vil gerne takke alle deltagere, og vi håber på at se en lige så stor tilslutning til næste år.

p>Du har nu nået enden af dette blogindlæg. Hvis du synes, at Matematik Camp lyder som et mega fedt projekt, du gerne vil støtte op om, kan du deltage i vores opstartsmøde på UNF's sommermøde her i slutningen af august. Kontakt din lokale UNF-afdeling, hvis du vil med. De kan findes via https://unf.dk/afdelinger/.

Vi takker af for nu og glæder os til at vende tilbage igen næste år!